NASLOVNA / VESTI / Stil na delu je moto Fiat Fullback pikapa

Stil na delu je moto Fiat Fullback pikapa

“Stil na delu”: ova efektivna fraza predstavlja suštinu izložbenog automobila Fiat Fullback, kamioneta posvećenog svima koji traže vozilo koje mogu bez kompromisa da koriste i za posao i u slobodno vreme, vozilo koje kombinuje funkcionalnu dušu brenda sa veoma ličnim, jedinstvenim dizajnom. Zasnovan na istoimenom Fiat Professional vozilu predstavljenom na Međunarodnom sajmu automobila u Dubaiju u novembru i dostupnom kod svih distributera od juna, Fullback demonstrira funkcionalnu dušu brenda kroz veoma ličan i jedinstven dizajn.

fiat_pullback_zvanicno_dubai_1

Ovaj novi kamionet kombinuje najbolje odlike robusne izdržljivosti i pouzdanosti sa svestranošću koja ga čini savršenim za svakodnevne aktivnosti i slobodno vreme. Ukratko, novo vozilo je spremno da se uhvati u koštac sa svim izazovima, odakle dolazi i njegovo ime. Svakako nije slučajnost što je „fullback“ ključna pozicija u ragbiju ili američkom fudbalu (poslednji igrač u liniji odbrane i odbrambeni igrač u napadu), koja predstavlja igrača koji je sposoban da se nosi sa svakom situacijom.

Stil ovog vozila će bez sumnje privući veliki broj ljudi: njegova karoserija je u sivoj Liquid Metal Grey boji, sa enterijerom prekrivenim crnom kožom i umecima u instrument tabli od anodiranog bakra.

fiat_pullback_zvanicno_dubai_2

Fullback se odlikuje specifičnim dizajnerskim detaljima i opremom koji mu daju harizmu: ekskluzivni mat crni elementi poput kućišta retrovizora i ručica na vratima, Sport Bar i prostrane stajne plarforme, 20-inčne alu-felne sa dijamanski-crnim umecima na kracima. Prednji deo se ističe zahvaljujući specijalnoj rešetki, koja je dodatno unapređena hromiranim segmentima koji naglašavaju njegovu trodimenzionalnu pojavu i donjoj zaštitnoj ploči koja vozilu daje dinamičniji a istovremeno i terenski izgled. Bi-ksenonski farovi i navigacioni sistem predstavljaju dodatne elegantne crte.

Ispod haube, 2,4-litarski turbo-dizel motor isporučuje 180 ks i spojen je sa 5-stepenim automatskim prenosnim mehanizmom, kao i pogonom na četiri točka, sa zadnjim elektronskim diferencijalom.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply