NASLOVNA / VESTI / Specijalne verzije MSO McLaren 650S Spider i MSO McLaren P1

Specijalne verzije MSO McLaren 650S Spider i MSO McLaren P1

McLaren Special Operations (MSO) će prikazati svoja specijalna izdanja 650S Spider i P1, na ovogodišnjem Pebble Beach Concours d’Elegance događaju u SAD-u , što će svakako obradovati veliki broj kupaca ovog prestižnog brenda automobila.

 

mclaren mso 1

Za nastanak specijalnog MSO 650S Spidera su zaslužni McLaren Newport Beach i direktor McLaren Automotive Designa Frank Stephenson, a između ostalog se ističe Cerulean Blue eksterijerom i Satin carbon fiber detaljima (na prednjem braniku, bočnim otvorima za vazduh, centralnom delu zadnjeg branika i na difuzoru).

 

mclaren mso 11

Tu su takođe i lagani desetokraki alu točkovi, hromirane izduvne cevi, carbon black kožni enterijer (sa kontrastnim plavim šavovima), kao i drugi novi detalji u enterijeru (pragovi sa MSO natpisom, elementi od ugljeničnih vlakana…) i posebna MSO kožna torba.

 

mclaren mso 111

S druge strane, specijalni MSO P1 (i dalje sa 916KS) je nastao po uputstvima jednog severnoameričkog kupca koji je McLaren P1 poželeo u Stirling Grey boji i sa gloss carbon fiber i McLaren Orange detaljima.

 

mclaren mso 1111

Unutrašnjost je u kombinaciji alkantare i ugljeničnih vlakana, a tu su i lagana trkačka sedišta, Stone Grey šavovi i Orange detalji.

 

mclaren mso 11111

 

mclaren mso 111111

 

Izvor

 

PROČITAJ I OVO!

ZaštojenemogućizvozFiat aLuRusiju?

Sudbina fabrike u Kragujevcu biće najverovatnije poznata 1. marta

Još uvek nema nikakvih konkretnih vesti iz Fiata, a ni Stellantisa u vezi sa statusom …

Leave a Reply