NASLOVNA / VESTI / Šokantna reklama za bezbednost u saobraćaju!

Šokantna reklama za bezbednost u saobraćaju!

U Severnoj Irskoj je u etar puštena reklama o bezbednosti u saobraćaju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, bolje reći sve je šokirala. Pogledajte zašto!

Tek posle užasnih saobraćajnih nesreća setimo se bezbednosti, setimo se stvari koje bi morale uvek da nam budu na pameti. Život, pre svega dece.

Bezbednost u saobraćaju je tema u svim zemljama sveta. Ponekad nam je potrebno nešto da nas šokira, da nas osvesti, prodrma da bismo shvatili i pridražavli se pravila. U saobraćaju je potrebno paziti ne samo na sebe već i na druge.

U Severnoj Irskoj je pokrenuta kampanja koja je šokirala mnoge. Zvaničnici su je nazvali “osetljivom”, ali već je počela da daje efekte. Od 2000. godine u toj zemlji je, zbog neprilagođene brzine automobila, poginulo 28 dece.

Da više ne bio izgubljen nijedan mlad život, organizatori kampanje su “išli “prstom u oku”. Snimljena je reklama, posle koje vam ostaju usta otvorena! U najmanju ruku – ne možete da ostanete ravnodušnim.

Oni koji su osmislili kampanju simbolično su upotrebili baš broj izgubljenih dečijih života u saobraćajnim udesima, jer je on jednak prosečnom broju dece u školskim odeljenjima.

Ova reklama se, inače, ne emituje na televizijskim kanalima posle 21 čas.

 

 

 

 

Izvor

PROČITAJ I OVO!

vozacki-ispit-nesreca

Video – E ovako se pada na vozačkom ispitu

U poznijim godinama je teže učiti, a to se posebno vidi u veštinama gde su …

Leave a Reply