20/05/2024 12:41:51 PM
NASLOVNA / VESTI / Sleteo sa puta zbog selfija

Sleteo sa puta zbog selfija

Dok je sa svojim saputnicima pokušavao da se “ugura” u okvire fotografije, vozač iz Mejna izgubio je kontrolu nad automobilom i zakucao se u drvo pored puta, saopštila je policija te američke savezne države. Vožnja automobila je radnja koja zahteva potpunu koncentraciju. I najmanje odvraćanje pažnje vozaču može da dovede do nesreće.

selfie_tokom_voznje_1

Da selfiju nije mesto za volanom potvrđuje vest koja nam stiže iz Sjedinjenih Država. Dvadesetdevetogodišnji Džordan Toner koji je sedeo za upravljačem Mazde CX-5 već je bio u prekršaju (osim njega, u vozilu registrovanom za 5 osoba nalazilo se još 7 putnika) kada je poželeo da napravi zajedničku fotografiju sa društvom.

Svako ko je pokušao da na jedan selfi smesti osmoro ljudi, zna da to baš i nije lako izvesti, pogotovu kada se oni nalaze u automobilu u pokretu. Kako bi se i sam našao na fotografiji, Toner se pomerio i verovatno za trenutak pogledao u objektiv, što je bilo dovoljno da izgubi kontrolu nad Mazdom i automobil je sleteo sa puta. Na sreću, u udesu niko nije smrtno stradao, ali je većina putnika pretrpela povrede vrata i leđa, dok je jedna od dve devojke koje su sedele na mestu suvozača zadobila prelom nosa i posekotinu na glavi.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …