20/04/2024 12:40:18 AM
NASLOVNA / VESTI / Sava gume dobile Ford Q1 sertifikat

Sava gume dobile Ford Q1 sertifikat

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires, primila je prestižnu nagradu za kvalitet kao dobavljač proizvođača automobila Ford. Sertifikatom Ford Q1 nagrađuju se dobavljači ili proizvodni pogoni za izvrsnost po različitim merilima kao što su sistemi izuzetnog kapaciteta, velika efikasnost delovanja, vrhunski proizvodni proces i zadovoljni potrošači. Oznaka Q1 predstavlja pokazatelj izuzetnog kvaliteta na globalnoj osnovi.

sava_ford_q1_sertifikat_1

Predstavnik preduzeća Ford uručio je zvaničnu nagradu kompaniji Goodyear Dunlop Sava Tires, koja je u 2014. godini proizvela 6,33 miliona pneumatika i investirala 8 miliona EUR u svoju fabriku. Nakon dodele nagrade, u sedištu kompanije u Kranju podignuta je zastava kojom se označava prijem tog prestižnog sertifikata.

Julien Frezard, direktor proizvodnje u Goodyear Dunlop Sava Tires, izjavio je prilikom prijema sertifikata da je to važan događaj za kompaniju između ostalog i zato što su nagrađeni naporan rad i odanost zaposlenih. »Fordov sertifikat dodatno potvrđuje kvalitet naših proizvoda i usluga«, istakao je Frezard, svestan da kompanija mora redovno potvrđivati status Ford Q1 i ubeđen da poseduje pravu ekipu koja će to moći i ubuduće da opravda.

sava_ford_q1_sertifikat_2

Snabdevanje srpskog tržišta pneumaticima za putnička, poluteretna i teretna vozila, industrijske i građevinske mašine, kao i pneumaticima za motocikle i unutrašnje gume robnim markama Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica, vrši čak devet uvoznika.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply