19/04/2024 11:20:51 PM
NASLOVNA / PREMIJERE / Šta je to pripremio Citroen na Beogradskom sajmu automobila

Šta je to pripremio Citroen na Beogradskom sajmu automobila

I Citroen je za sajam automobila u Beogradu pripremo ozbiljan program, naime u Hali 1 izlagaće se brend DS, dok će se u Hali 4 nalaziti izlagački prostor lakih komercijalnih vozila.

Citroen C1

Automobil koji će svakako privlačiti najviše pažnje je CITROËN C4 Cactus. Pored nesvakidašnjeg izgleda, pun je novina, a najzanimljivije su štitnici karoserije od ogrebotina i manjih udara, vazdušni jastuk u krovu vozila, digitalni interfejs na komandnoj tabli, prskalice smeštene direktno u brisače i panoramski krov sa apsolutnom zaštitom od spoljne temperature. Zahvaljujući tehničkim inovacijama CITROËN C4 Cactus je daleko lakši od ostalih vozila tog segmenta. Opremljen je motorima poslednje generacije Blue HDI koji omogućavaju veoma malu potrošnju goriva od svega 3,1 l/100km uz minimalnu emisiju ugljen dioksida od samo 82 gr/km.

Citroen C4 Cactus

Druga premijera je novi CITROËN C1. Nudi izbor modela sa 3 ili 5 vrata u dve verzije – berlina ili verzija sa otvorenim krovom nazvana Airscape. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama poseduje okretnost, lakoću upravljanja, ogibljenje najvišeg nivoa kao i besprekorno držanje na putu. Novi CITROËN C1 je opremljen inteligentnim tehnologijama kao što su ekran osetljiv na dodir od 7’’, sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, kamera za kretanje unazad ili pomoć pri polasku na uzbrdici.

Citroen C4

Treća premijera je restilizovani model CITROËN C4. Ostvaren je pravi generacijski skok i smanjenje potrošnje goriva prihvatanjem efikasnih motora PureTech i BlueHDi uz opciju upotrebe novog automatskog menjača. Udruženi sa tehnologijom Start&Stop i sa gumama niskog otpora, ovi motori imaju malu potrošnju goriva od svega 3,3 l/100 km. Novina su dnevna LED svetla i zadnja svetla sa 3D efektom, ekran osetljiv na dodir od 7’’, uz pristup vozilu i pokretanje motora bez ključa.

DS3

U izložbenom prostoru pažnju će privlačiti i trenutno najprodavaniji C3 i C-Elysee, prošlogodišnji hit novitet C4 Picasso i uvek aktuelni C5.

Nakon sajma u Ženevi, u Beogradu će prvi put biti samostalno predstavljena exkluzivna linija vozila DS. Modeli DS3, DS3 Cabrio, DS 4 i DS 5, predstavljaju pravu poslasticu za one koji uživaju u novitetima, specifičnom dizajnu i vožnji drugačijoj od svega ostalog.

ds5 1

U Hali 4 CITROËN izlaže svoj program lakih komercijalnih vozila. Svakako da najviše pažnje privlači premijera novog modela CITROËN JUMPER. Uz ovaj najtražerniji model premijerno će biti prikazani i veoma praktični i isplativi CITROËN C3 i CITROËN C4 VAN. Ponudu kompletiraju Nemo, Berlingo i Jumpy.

Izlaganje kompletne game firme Avtonova KAB prate izvanredni popusti za sve modele do čak 4.500 evra, kupovina sa 0% kamate i subvencije za kredite do čak 8.000 evra, kao i mogucnost zamene vozila staro za novo. Sve dodatne informacije mogu se naci na sajtu www.citroen.rs

AVTONOVA KAB Marketing

PROČITAJ I OVO!

bmw-m-1000-xr-prototype-2

BMW Motorrad predstavio M 1000 XR prototip

BMW Motorrad je entuzijastima dao uvid u dugo očekivani M 1000 XR prototip. Ovaj najnoviji …