NASLOVNA / VESTI / Ruska poljoprivredna mehanizacija stigla u Srbiju

Ruska poljoprivredna mehanizacija stigla u Srbiju

Objedinjena nacionalna Izložba Rusije je organizovana na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, gde će najveći proizvođači poljoprivrednih mašina i opreme promovišu svoja dostignuća.

sajampoljoprivrede f

Posetiocima se predstavljaju razne razvojne kompanije koje su popularne ne samo u Rusiji, već i u inostranstvu. Na kolektivnom, generalnom ruskom štandu izloženo je 11 primeraka ruske opreme.

Može da se vidi jednostavan samohodni čistač za primarno čišćenje zrna žitarica, zrna semenki, mahunarki i industrijskih uljarica OAS-25M kompanije „Воронежсхельмаж“. Oprema ima nisku potrošnju energije, ali radi stabilno čak i na vlažnom, mokrom i začepljenom zrnu.

Još jedno tehnološko dostignuće kojim se izložba može pohvaliti jesu prese za baliranje slame, odnosno baleri iz kompanije „Навигатор-Нев Новое Машсхиностроение“, koje po svojim tehničkim karakteristikama ne zaostaju za italijanskim, ali su mnogo jeftinije.

Gosti izložbe imaju prilike da vide i čuvenu samohodnu prskalicu, tj. prskalicu-rasipač „ТуманФог 2м“ iz kompanije „Pegas Agro“. Osim što ima visoku produktivnost, takođe je i vrlo povoljna, ne samo u pogledu cene, već i rada. Jedna jedinica „Туман Магла“ zamenjuje i do pet traktora sa prikolicom, bilo vučenom ili montiranom opremom, što je čini jedinstvenom mašinom za evropsko tržište.

Posetiocima nacionalne Izložbe Rusije predstavljena je i poljoprivredna mehanizacija i drugih ključnih učesnika u industriji – frontalni prednji utovarivači i prikolice kompanije „Большая земля“, hidraulični razvodnici „Гидропривод Хидраулични погон“ i pneumatske sejalice „Радио завод Радио Плант“.

Gosti Izložbe mogu da vide ruske proizvode na otvorenom prostoru Novosadskog sajmišta, ispred Paviljona 5 (otvoreni prostor br. 88).

Izvor: Mojauto.rs

PROČITAJ I OVO!

Da li je ralno da Michael Schumacher ovako izgleda sa 50 godina?

Mihael Šumaher je pre nešto više od pet godina – 29. decembra 2013. doživeo stravičnu …

Leave a Reply