26/02/2021 10:33:54 AM
NASLOVNA / VESTI / Restilizovana Honda CR-Z

Restilizovana Honda CR-Z

Honda CR-Z je zbog slabe prodaje povučen sa evropskog tržišta. Ovaj hibridni sportski model CR-Z i dalje se može kupiti u Japanu, gde će od oktobra u ponudi biti restilizovana verzija ovog automobila. Osveženi CR-Z ima novi dizajn branika i maske hladnjaka, kao i LED farove i veća svetla za maglu. Redizajnirane su i alu felne, a u ponudi će biti točkovi dimenzija 16 i 17 inča.

honda_crz_2015_1

Što se tiče sadržaja i funkcija u kabini, automobil sada ima dugme za startovanje motora umesto klasičnog kontakt ključa, elektronsku ručnu kočnicu umesto mehaničke, unapređen audio sistem sa opcijom pojačavanja zvuka motora u kabini itd. Honda tvrdi da je izvršila brojne promene kako bi poboljšala vozne karakteristike uključujući uvođenje širih guma na zadnjim točkovima i modifikaciju sistema oslanjanja.

honda_crz_2015_2

Na žalost, pogonski sistem ostao je nepromenjen. Model Honda CR-Z, koji je zamišljen kao hibrid sportskih karakteristika, pored elektromotora ima i 1.5 litarski benzinski motor. Hibridni pogon ovog automobila u stanju je da proizvede 130 ks.

honda_crz_2015_3

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …