NASLOVNA / VESTI / Renault Nissan Srbija nastavlja sa popustima i posle sajma

Renault Nissan Srbija nastavlja sa popustima i posle sajma

PrvazvaničnaslikanovogRenaultScenicMPV a

Zbog dobre prodaje za vreme BG Car Show-a, Renault Nissan Srbija d.o.o. nastavlja i tokom aprila sa specijalnim sajamskim uslovima za brendove Renault i Dacia.

RENAULT PONUDA JE KONCIPIRANA U VIDU POSEBNE PONUDE MODELA PRAĆENIH BESKAMATNIM FINANSIRANJEM I DUGOGODIŠNJOM GARANCIJOM

Renualt Clio startuje sa cenom od 9.990 € za verziju Authentique Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 10.990 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika 16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.

Renault Twingo, u specijalnoj limitiranoj seriji Expression plus, u ponudi je po ceni od 8.990 €, a svi kupci mogu da izaberu paket koji sadrži aluminijumske felne prečnika 15“, svetla za maglu, kožni volan i zadnje parking senzore po ceni od samo 1 €.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 7.000 € na 4 godine i 5.000 € na 5 godina. Za sve kupce koji imaju potrebu za višim iznosom i dužim periodom otplate, pripremljen je kredit sa kamatnom stopom od samo 1.99% za period otplate do 6 godina, bez ograničenja iznosa finansiranja. Ponuda „Renault finansiranje“ primenljiva je na sve modele iz Renault ponude.

DACIA JE NASTAVLJA POSEBNU PONUDU, KAKO ZA SVOJE NAJPRODAVANIJE MODELE, TAKO I ZA CELOKUPNU GAMU SVOJIH VOZILA

Svi potencijalni kupci najprodavanijeg Dacijinog modela, Dacia Sandero mogu da nabave već po ceni od 7.990 € za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.

Posebna verzija Sandero Stepway biće ponuđen po ceni od 8.990 € za verziju Sandero Stepway Ambiance 0.9 TCe 90 KS, koji sada u ovom paketu sadrži radio uređaj. Po ceni od 9.990 € verzija Sandero Stepway Prestige nudi bogat paket opreme koji dodatno sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav.

Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4×2, koji može da se nabavi već za 11.990 €. Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dacia finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do 4 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 5.000 € za sve modele, odnosno do 8.000 € za modele Duster i Lodgy.

Za one kupce koji imaju potrebu za višim iznosom finansiranja, u ponudi je i kredit do perioda od 6 godina, sa kamatnom stopom od samo 1.99%, bez limita iznosa finansiranja.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply