NASLOVNA / VESTI / Radnik hotela u Nju Delhiju slupao Labmo pa dobio otkaz

Radnik hotela u Nju Delhiju slupao Labmo pa dobio otkaz

Zaposleni koji rade na parkinzima luksuznih hotela imaju privilegiju da bar za trenutak mogu da se nađu za upravljačem najprestižnijih i najskupljih automobila. Međutim s obzirom na cenu vozila koja su im poverena, čak i najmanja omaška prilikom parkiranja može da ih skupo košta.

 

15781704653bf98c02aa44764885723_orig

To je na svojoj koži osetio Arun Kumar, čiji je posao da parkira automobile gostiju u jednom hotelu sa pet zvezdica u Nju Delhiju. On je na neobjašnjiv način ispred samog ulaza u hotel Le Meridian iznenada ubrzao i potpuno izgubio kontrolu nad Lamborghinijem Gallardo Spyder da bi se nakon svega desetak metara “zakucao” u betonsku ogradu.

 

 

Pri tome je udario i izgurao sa puta automobil koji je bio parkiran ispred njega i zamalo zakačio svog kolegu. Incident su snimile hotelske kamere. Portparol hotela saopštio je da je od siline udara Kumar zadobio povrede, ali to nije najgore što ga je snašlo.

Hotel mu je istog dana uručio otkaz, a vlasnik Lamborghinija najavio je da će tražiti nadoknadu od Kumara i hotela. On tvrdi da šteta na automobilu iznosi oko 325.000 dolara. Indijski mediji navode da Lamborghini Gallardo Spyder u toj zemlji košta blizu pola miliona dolara.

 

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

2 KOMENTARI

  1. Svaka čast kako ga je udesio. 🙂

  2. Šta mu je bilo pa je to napravio, baš me zanima 😀

Leave a Reply