NASLOVNA / HOT / Prodaje polomljeni LaFerrari branik za 4.000 EUR-a

Prodaje polomljeni LaFerrari branik za 4.000 EUR-a

Nakon što je slupao svoj skupoceni LaFerrari jedan vozač je rešio da proba da zaradi 4.000 EUR-a tako što je stavio na oglas polomljeni branik koji je pretrpeo popriličnu štetu. Naime, pored veoma visoke cene, ovaj branik čak i uz najbolju volju teško može poslužiti za nešto nakon oštećenja koje je pretrpeo. Ukoliko ste kojim slučajem zainteresovani, oglas možete pronaći na ovom linku.

LaFerrari polupao parkirane automobile u Budimpešti

Podsetimo se, vozač skupocenog LaFerrari superautomobila je uspeo na neki način da se zakuca u tri parkirana automobila u Budimpešti. Jedan od 499 LaFerrarija će morati na ozbiljan servis, jer je njegov vlasnik izgubio kontrolu i razlupao svog ljubimca o okolna vozila koja su mirovala na parkingu.

LaFerrari polupao parkirane automobile u Budimpešti

Sve se desilo tokom jučerašnjeg dana u prestonici Mađarske, a na lice mesta je vrlo brzo stigla i policija. Kao što možete da vidite sa slika, nesrećni LaFerrari je pretrpeo relativno malu štetu, mahon na prednjoj strani, ali će vlasnik morati dobrano da isprazni novčanik pre nego što italijanski hibridni superautomobil ponovo bude u perfektnom stanju. Dobra vest u celoj priči je da niko nije povređen, s obzirom da su automobili na parkingu bili prazni.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply