NASLOVNA / VESTI / Poznati YouTuber poginuo tokom snimanja trke u Nissanu 240Z

Poznati YouTuber poginuo tokom snimanja trke u Nissanu 240Z

Voditelj i takmičar u popularnoj emisiji “Street Outlaws: Fastest in America” poginuo je tokom snimanja trke za emisiju Discovery u blizini Las Vegasa.

Nesrećni Ryan Fellows se u nedjelju ujutro utrkivao sa zlatnim Nissanom 240Z protiv drugog automobila kada je izgubio kontrolu blizu cilja, izveštava TMZ.

Modifikovani Nissan 240Z se prevrnuo i zapalio, a gledaoci i slučajni prolaznici nažalost nisu uspeli da ga spasu iz olupine, koja je, sudeći prema snimku do koje je TMZ došao, izgledala kao da je na krovu. Još uvek nema objašnjenja uzroka nesreće, navodi Jutarnji.hr.

Franšiza Street Outlaws je započela u Memfisu 2013. godine. U trećoj sezoni se takmičilo osam timova za nagradu od 100.000 dolara.

“Porodica ‘Street Outlaws‘ je slomljena zbog nesreće koja je dovela do tragične smrti Ryana Fellowsa”, rekao je portparol serije putem zvaničnog Twitter računa. “Izražavamo naše najdublje saučešće s Ryanovom porodicom dok se suočavaju s ovim iznenadnim i razarajućim gubitkom”.

PROČITAJ I OVO!

Top 25 polovnjaka za izbegavanje

Britanska publikacija lista What Car je tradicionalno pripremila skraćenu verziju rezultata istraživanja pouzdanosti vozila. Studija …

Leave a Reply