22/09/2020 10:41:53 PM
NASLOVNA / VESTI / Povratak Serije 8: BMW objavio prvi teaser

Povratak Serije 8: BMW objavio prvi teaser

BMW-Serija-8-3

Još 2013. godine BMW je na izložbi Concorso d’Eleganza Villa d’Este predstavio konceptni model Gran Lusso Coupe kojim je najavio povratak legendarne Serije 8.

Da su u BMW-u bili ozbiljni potvrđuje zvanična teaser fotografija modela koji nosi zvaničan naziv 8 Series Coupe Concept, a bavarska automobilska kompanija publici će ga premijerno predstaviti na ovogodišnjem izdanju prestižne izložbe Concorso d’Eleganza Villa d’Este koja počinje 26. maja.

BMW-Serija-8-1

U BMW-u kažu da će izloženi automobil biti veoma blizu svom produkcijskom izdanju koje bi u prodajnim salonima trebalo da se pojavi naredne godine. Onim što će ponuditi svojim kupcima, Serija 8 će preuzeti ulogu perjanice brenda koja trenutno pripada Seriji 7.

U odnosu na Seriju 7 na kojoj će “Osmica” biti zasnovana, BMW-ov luksuzni GT automobil imat će snažnije motore, zaključno s V12 opcijom, a ponuda će na kraju biti kompletirana s najavljenim modelima 8 Series Gran Coupe i M8.

BMW-Serija-8-2

Jedno je sigurno, Mercedes S-Klasa Coupe uskoro će dobiti dostojnog konkurenta, a društvu velikih luksuznih nemačkih Coupe automobila za nekoliko godina mogao bi se priključiti i Audi A9.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply