NASLOVNA / VESTI / Povratak Serije 8: BMW objavio prvi teaser

Povratak Serije 8: BMW objavio prvi teaser

BMW-Serija-8-3

Još 2013. godine BMW je na izložbi Concorso d’Eleganza Villa d’Este predstavio konceptni model Gran Lusso Coupe kojim je najavio povratak legendarne Serije 8.

Da su u BMW-u bili ozbiljni potvrđuje zvanična teaser fotografija modela koji nosi zvaničan naziv 8 Series Coupe Concept, a bavarska automobilska kompanija publici će ga premijerno predstaviti na ovogodišnjem izdanju prestižne izložbe Concorso d’Eleganza Villa d’Este koja počinje 26. maja.

BMW-Serija-8-1

U BMW-u kažu da će izloženi automobil biti veoma blizu svom produkcijskom izdanju koje bi u prodajnim salonima trebalo da se pojavi naredne godine. Onim što će ponuditi svojim kupcima, Serija 8 će preuzeti ulogu perjanice brenda koja trenutno pripada Seriji 7.

U odnosu na Seriju 7 na kojoj će “Osmica” biti zasnovana, BMW-ov luksuzni GT automobil imat će snažnije motore, zaključno s V12 opcijom, a ponuda će na kraju biti kompletirana s najavljenim modelima 8 Series Gran Coupe i M8.

BMW-Serija-8-2

Jedno je sigurno, Mercedes S-Klasa Coupe uskoro će dobiti dostojnog konkurenta, a društvu velikih luksuznih nemačkih Coupe automobila za nekoliko godina mogao bi se priključiti i Audi A9.

PROČITAJ I OVO!

Da li je ralno da Michael Schumacher ovako izgleda sa 50 godina?

Mihael Šumaher je pre nešto više od pet godina – 29. decembra 2013. doživeo stravičnu …

Leave a Reply