NASLOVNA / KONCEPTI / Potencijalni izgled C klase u kabrio izdanju?

Potencijalni izgled C klase u kabrio izdanju?

U periodu čekanja da Merecedes na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu predstavi tek C klasu kupe, dizajneri su na svojim web stranicama počeli da se zabavljaju sa mogućim izgledom “Cabrio” verzije koja će početi sa prodajom tek 2016. godine. Mercedes je novu generaciju C klase prvo predstavio u sedan verziji (W205), zatim je stigao i karavan, kao i C sedan LWB sa produženim međuosovinskim rastojanjem za kinesko tržište. Sledećeg meseca će posecioci sajma u Frankfurtu moći da se upoznaju sa novom C klasom Coupe (čije zvanične slike su inače objavljene prošle nedelje), a sada su pred nama i novi nezvanični renderi mogućeg izgleda C klase Cabrio.

mercedes_c_class_cabrio_2015_1

Mercedes C Class Cabrio će imati klasičan, meki sklopivi krov (može da se spušta/podiže pri brzinama do 60 km/h), alu točkove od 17 do 19 inča, a u ponudi motora možemo očekivati već poznate agregate iz C klase sedan i karavan.

mercedes_c_class_cabrio_2015_3

Očekuju se i 4MATIC varijante, kao i sistemi Aircap i Airscarf, poznati sa drugih Mercedesovih modela. Podsećanja radi, Aircap je inovativni štitnik od vetra koji se podiže iznad gornjeg ruba vetrobrana i usmerava strujanje vetra 20 cm iznad glava putnika (Aircap se inače može podići do brzine od 160 km/h).

mercedes_c_class_cabrio_2015_2

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …