NASLOVNA / VESTI / Porsche pokreće proizvodnju penzionisanog modela

Porsche pokreće proizvodnju penzionisanog modela

Nakon što su poslednji primerci skupocenog modela završili na dnu mora Porsche će model vratiti u proizvodnju.

porsche gt

Radi se o modelu 911 GT2 RS čija proizvodnja je obustavljena u februaru. Međutim, nakon što je nekoliko poslednjih primeraka nakon potonuća broda završilo na dnu mora Porsche će vratiti model u proizvodnju, a sve kako bi isporučio odgovarajuće primerke kupcima iz Brazila.

Kontejnerski brod Grande America je potonuo ranije ovog meseca 300 km od francuske obale, a s njim je na dno otišlo i oko 2.000 automobila. Audi Brazil je već potvrdio gubitak brojnih automobila, i to modela A3, A5, Q7, kao i RS4 i RS5. Prema neimenovanim izvorima iz Brazila na brodu su bila četiri primerka GT2 RS, ali i nešto drugih modela, 718-ica i Cayenna.

U Porscheu se još nisu zvanično oglasili, ali Porsche Brazil je poslao obaveštenje svojim kupcima da su njihovi primerci modela GT2 RS završili na dnu mora i neće biti isporučeni, javlja Carscoops. Međutim, u pismu koje je Porsche poslao svojim kupcima obaveštavaju da će Porsche već sledećeg meseca vratiti model u proizvodnju i da će svoj primerak dobiti tokom juna

Izvor: Index.hr

Pogledajte trailer za naš film “CARS – MEANING OF LIFE”

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply