NASLOVNA / VESTI / Porsche odgovorio ćerki Paul Walker-a

Porsche odgovorio ćerki Paul Walker-a

paul-walker

Meadow Rain Walker, ćerka poznatog glumca Paul Walker-a, preminulog u nesreći vozeći Porsche Carrera GT, odlučila je da tuži pomenutu nemačku kompaniju, smatrajući da je automobil kriv za smrt njenog oca. Međutim, Porsche-u nije trebalo dugo da odgovori na ovu tužbu, ali javno.

U otvorenom pismu stoji: „Kao što smo naveli ranije, veoma smo potreseni svaki put kada bi neko bio povređen u Porsche automobilu, međutim mi verujemo u autorizovani izveštaj u kome stoji jasno da je do tragedije došlo nesmotrenom vožnjom i nekontrolisanom brzinom.“

Ova izjava došla je kao odgovor, na to što je Meadow Rain Walker napisala u tužbi gde navodi: „Vozilo nije opremljeno sigurnosnim elementima, koji na žalost nisu nađeni u veoma skupom Porsche modelu, šta više nije nađeno ni minimum sigurnosnih protokola, koji bi na kraju dozvolili Paul Walker-u da preživi ovu nezgodu“.

Porsche je izveo detaljnu pretragu nakon nezgode i u toj istrazi se saznalo da je vozilo nije održavano kako treba. Naime, Porsche je dodao još i to da su gume na Carrera-i GT bile stare 9 godina, sa opaskom da je vozač Porsche-a, Roger Rodas vozio 150 km/h u području gde je dozvoljeno 72 km/h, što je nakon istrage potvrdila i lokalna policija.

Kako stvari stoje ćerka preminulog glumca nema velike izglede da dobije ovu tužbu.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply