NASLOVNA / HOT / Peugeot sprema tri svetske premijere za Ženevu

Peugeot sprema tri svetske premijere za Ženevu

Peugeot je prošle godine imao porast prodaje od 5 procenata što je veliki uspeh, a kompanija očigledno želi da nastavi u istom maniru i u 2016. godini. Naime, Peugeot nam sprema čak tri svetske premijere za sajam automobila u Ženevi. Prvi je novi Peugeot 2008 koji je dobio suptilni fejslift, a ovaj kompaktni model će biti ponuđen u četiri verzije sa imenom Access, Acitve, Allure i sa sportskom GT Line oporemom.

peugeot_2008_fejslift_geneva_feb_2016_1

Sledeća premijera za Peugeot će biti Traveller i-Lab koji predstavlja koncept dizajniran da prikaže budućnost poslovnog transporta. Prema rečima francuskog proizvođača on poseduje optimalan balans između zapremine i unutrašnje prostranosti zahvaljujući tome što se zasniva na EMP2 arhitekturi (Efficient Modular Platform 2). Ovo koncept vozilo nudi četiri zasebna sedišta pozadi, veliki 32-inčni ekran osetljiv na dodir koji je razvio Samsung, a tu su WiFi Hotspot, BlueTooth, punjači za telefone i tablete i još mnogo toga.

peugeot_traveller_ilab_geneva_feb_2016_1

peugeot_traveller_ilab_geneva_feb_2016_2

peugeot_traveller_ilab_geneva_feb_2016_3

Treća premijera nam stiže u vidu Fractal Concept vozila koji je prikazan prošle godine u Frankfurtu. Peugeot kaže da je ovo vozilo inspirisano zvukom, tako da su donjem delu centralne konzole nalazi se 7,7 inčni AMOLED “touchscreen” multimedijalnog sistema koji je povezan sa moćnim 9.1.2 audio sistemom. Peugeot je posebnu pažnju posvetio savremenim tehnologijama, pa se tako sistemima i funkcijama vozila može pristupiti putem “smartwatch” uređaja.

peugeot_fractal_concept_geneva_feb_2016_1

peugeot_fractal_concept_geneva_feb_2016_2

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply