22/04/2021 10:15:00 PM
NASLOVNA / HOT / Ovako se proizvodi Lada X-Ray [Video]

Ovako se proizvodi Lada X-Ray [Video]

Lada X-Ray izaiva mnogo interesovanja na domaćem tržištu, a pritom je ovaj novi ruski hečbek spreman i za naše tržište. Ukoliko vam je ovaj model interesantan i pritom želite da vidite kako izgleda proces proizvodnje, tu je novi video koji otkriva mnogo toga. Može se reći da do sada neugroženi, Škoda i Dacia, imaju razloga za brigu kada su u pitanju pristupačni modeli na tržištu Srbije.

Finalna verzija Lada XRAY modela ozvaničena

Prodaja automobila je u blagom porastu a, potpuno očekivano, najtraženiji su modeli sa cenom od oko 10.000 EUR-a. Škoda i Dacia u ovom segmentu do skoro nisu imali ozbiljnu konkurenciju, ali sada je tu ruski AvtoVaz sa nedavno predstavljenim modelom Lada X-Ray. Štaviše, Lada X-Ray je tipičan predstavnik B segmenta, s tim da ujedno izuzetno podseća na Daciu Sandero kojoj je ujedno i najveći konkurent. To ne treba da čudi, jer se suštinski radi o istoj M0 platformi.

Finalna verzija Lada XRAY modela ozvaničena

Međutim, X-Ray ima nekoliko kečeva u rukavu kao što je veći kvalitet materijala u unutrašnjosti, kvalitetniju plastiku, bogatiju opremu i unapređenu zvučnu izolaciju. AvtoVaz tvrdi i da su vozne karakteristike bolje od konkurentskog modela, ali to ostaje da vidimo.

Finalna verzija Lada XRAY modela ozvaničena

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …

Leave a Reply