23/08/2019 11:57:16 AM
NASLOVNA / KONCEPTI / Ovako bi mogao da izgleda Alfa Romeo MiTo fejslift

Ovako bi mogao da izgleda Alfa Romeo MiTo fejslift

Nedavno smo pisali o tome kako će Alfa Romeo predstaviti 8 novih vozila u narednih nekoliko godina. Trenutno je sav fokus bačen na Giuila model, ali ne treba zaboraviti da Alfa Romeo ima i druge automobile u ponudi. Alfa Romeo MiTo je spreman za fejslift, jer je prošlo više godina od kada je predstavljen. Momci sa Omniauto.it su napravili fotošop render koji nam pokazuje kako bi osvežena verzija mogla da izgleda.

alfa_romeo_mito_fejslift

Pre svega, primećuje se znatno izmenjeni prednji branik koji više podseća na onaj sa Giulia i Giulietta modela. Takođe, mrežica sa znakom bi takođe trebala da dobije redizajn, a izmenjen je i dizajn unutrašnjosti farova. Naravno, za one koji ne prate Alfa Romeo modele ovo su samo suptilne promene, ali će fanovima razlika biti očigledna. Očekuje se da će osveženi MiTo dobiti i bolji infotainment sistem sa većim ekranom, kao i Uconnect funkciojom. Takođe, očekuju se nove boje enterijera i materijali za sedišta i tapacirung.

PROČITAJ I OVO!

Vozila na vodonikove gorive ćelije su prihvatljivija za klimu od električnih automobila na baterije

Gledajući celi životni ciklus, uključujući proizvodnju potrebnih materijala, vozilo na gorive ćelije ima bolji rezultat …

Leave a Reply