NASLOVNA / PREMIJERE / Osvežena Lancia Ypsilon u Frankfurtu

Osvežena Lancia Ypsilon u Frankfurtu

Lancia je aktuelnu generaciju svog najmanjeg modela Ypsilon zvanično predstavila u martu 2011. godine, na 81. Salonu automobila u Ženevi, a na ovim zvaničnim slikama je restilizovana verzija koja će biti predstavljena javnosti sledeće nedelje na sajmu automobila u Frankfurtu.

lancia_ypsilon_2015_1

Dakle, obnovljeni Ypsilon odlikuje izmenjeni prednji branik, maska, doterana svetla za maglu i alu točkovi novog dizajna. Manjih promena ima i u unutrašnjosti (unapređeni UConnect infotainment sistem sa GPS navigacijom plus nove kombinacije boja i materijala za enterijer), a novost predstavljaju i dve nove boje za eksterijer (Avorio Chic i Blu di Blu).

lancia_ypsilon_2015_2

Ypsilon facelift će se nuditi u tri verzije (Silver, Gold i Platinum), dok se u gami motora (svi Euro 6) nalaze benzinci 1.2 69KS i 0.9 TwinAir Turbo 85KS, pa dizelaš 1.3 MultiJet 95KS, kao i 1.2 Gpl 69KS i 0.9 TwinAir Turbo sa pogonom na metan i 80KS.

lancia_ypsilon_2015_3

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

mercedes-benz-amg-clk-gtr-1998

Na prodaju Mercedes-Benz AMG CLK GTR iz 1998

Na RM Sotheby’s aukciji, koja će se krajem avgusta održati u Montereyu u SAD-u, novog …