12/05/2021 11:23:59 PM
NASLOVNA / VESTI / Nove usluge na OMV benzinskim stanicama

Nove usluge na OMV benzinskim stanicama

Kompanija OMV Srbija uvela je u ponudu niz novih dodatnih usluga kako bi potrošačima omogućila da bolje planiraju privatne i poslovne aktivnosti, uštede vreme i novac. Na pojedinim OMV benzinskim stanicama potrošači mogu da koristite usluge menjačnice, pošalju ili prime pakete, kupe UNIQA osiguranje, kupuju ulaznice za razne manifestacije i iskoriste neku od usluga Lutrije Srbije.

OMV Tankstelle

Proširujući dodatnu ponudu na svojim benzinskim stanicama OMV Srbija je omogućila potrošačima i kupovinu ulaznica za više od 20.000 koncertnih, sportskih, kulturnih i drugih manifestacija godišnje, u Srbiji i Evropi. U saradnji sa kompanijom Eventim od nedavno su na svim OMV stanicama otvorena prodajna mesta za kupovinu karata za različite događaje koje pokriva ovaj poznati evropski agent.

Izlazeći u susret brojnim zahtevima korisnika, pogotovo putnika iz inostranih zemalja OMV je na benzinskim stanicama duž autoputa, kao i u pojedinim gradovima uveo uslugu menjačnice, sa obučenim radnicima realizovanu u saradnji sa VIP menjačnicama.

omv_prosiruje_ponudu_usluga_2

OMV Srbija je u saradnji sa kompanijom City Express d.o.o. uvela novu uslugu koja omogućava preuzimanje i isporuku pošiljaka fizičkih i pravnih lica na benzinskim stanicama. Prema rečima, Radosavljević za sada je usluga dostupna na 14 benzinskih stanica. Prijem pošiljaka je moguć svakog radnog dana od ponedeljka do petka od 0 do 24h. Ova usluga omogućava veoma brz prijem pošiljaka, jer od benzinske stanice do destinacije ili obratno stižu za 24 sata.

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …

Leave a Reply