NASLOVNA / VESTI / Nissan e-NV200 sa dužom autonomijom

Nissan e-NV200 sa dužom autonomijom

Nissan-e-NV200-1

Nissan je unapredio svoj električni kombi većom baterijom, na taj način mu omogućivši produžetak dometa vožnje za 60%, na nekih 280 km.

Nova baterija ima kapacitet od 40 kWh, ali zadržava iste dimenzije kao prethodna, tako da ne kompromituje težinu vozila, niti zauzima više prostora. Novi Nissan e-NV200 moći će da ponese istu količinu tereta kao pre promene baterije.

Nissan-e-NV200-2

„Sa većim dometom i odličnim kapacitetom što se tiče tereta, novi e-NV200 je najbolje moguće rešenje za obavljanje poslova dostave u gradskoj sredini“, rekao je Gareth Dunsmore, direktor odeljenja za električna vozila u Nissan Europe.

e-NV200 predstavljen je na kompanijinom 3.0 eventu Futures u Oslu, u Norveškoj. Krajem 2017. kupci će biti u mogućnosti da krenu sa naručivanjem kombija.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

mercedes-benz-amg-clk-gtr-1998

Na prodaju Mercedes-Benz AMG CLK GTR iz 1998

Na RM Sotheby’s aukciji, koja će se krajem avgusta održati u Montereyu u SAD-u, novog …

Leave a Reply