NASLOVNA / HOT / Nekad je možda bolje dobiti kaznu

Nekad je možda bolje dobiti kaznu

prekrsaj

Ako želite da vidite loša parkiranja, razne osvete za takve rabote i sl. dovoljno je posetiti YouTube koji će vam priuštiti sate i sate smeha, ljutnje i neverice na šta su sve ljudi sposobni. Tema ovog članka je jedno pogrešno parkiranje u Teksasu ili bolje reći originalna reakcija policije iz grada Soutlejk.

Policijska stanica Soutlejk je na Facebooku objavila fotografiju nepropisno parkiranog Dodgea Ram. Vozač nije parkirao “u crtama”, a da mu prestup bude veći parking mesto koje je “nagazio” je namenjeno invalidima. I dok bi većina pretpostavila da će policija jednostavno ispisati kaznu u Soutlejku su se setili drugog rešenja za ove manje prekršaje kojim su “oprali” prestupnika.

Konkretnije, policajci su na pickupu ostavili poruku sledećeg sadržaja: “Primetili smo da ste imali manjih problema da ostanete unutar linija kada ste se parkirali pokraj prostora za invalide….” Uz to se nalazi crtež policijske značke i dodatak: “Možda bi vam, ako ćete vežbati farbanje naše značke i ako ostanete unutar linija, to moglo pomoći u izbegavanju budućih kazni.”

Policija je dopunila ovaj izveštaj i tekstom u kome kažu da inače izbegavaju zajedljivo i drsko ponašanje u ophođenju s građanima, ali i da građani ponekad “baš izazivaju.” Takođe, pozvali su ljude da paze prilikom parkiranja, posebno uz mesta namenjena invalidima. Inače, kazna u Soutlejku za ovaj prekršaj je navodno 200 dolara. Možda bi ju neko izabrao pre ovakvog podbadanja od strane policije.

Izvor: Autonet.hr

PROČITAJ I OVO!

Zabrana Euro 4 dizela od 1.oktobra

U današnja vremena je sve teže imati automobil sa dizel motorom starijeg datuma. S vremena …

Leave a Reply