NASLOVNA / VESTI / Naši će “ljubimci” biti bezbedniji

Naši će “ljubimci” biti bezbedniji

Zakon ili ti odluka na koju već dugo vremena čekamo trebalo bi konačno da se usvoji i tako bar u neku ruku smanji naše brige o ljubimcima koje ostavljamo daleko od svojih očiju.

 

parking-servis-osigurava-nase-automobile

Preduzeće “Parking Servis” je objavilo da im je u planu da u bliskoj budućnosti osiguraju automobile svih svojih korisnika koji vozila parkiraju u garažama, na parkinzima i u zonskom sistemu.

Pod osiguranjem koji će biti dostupno za parkirane automobile ulaziće manje štete, kao što su grebanja, lomljena stakla ili retrovizora i druga sitna oštećenja.

“Započeli smo proceduru uvođenja osiguranja za automobile, radimo tendersku dokumentaciju, izabraćemo najpovoljnijeg ponuđača i do kraja godine sklopićemo ugovor sa nekom od osiguravajućih kuća, kako bi svi građani koji kupe kartu ili SMS porukom plate parkiranje u zoni bili pokriveni od sitnih šteta,” rekao je Andrija Čupković, v.d. direkor “Parking servisa”.

U istom saopštenenju stoji i da ovo preduzeće planira da u većini svojih garaža uvede video nadzor, kako bi svi koji imaju da prijave štetu na svom vozilu imali i odgovarajući video dokaza za to.

Prihod preduzeća “Parking servis” je povećana za čak 500 procenata u odnosu na prva tri meseca prošle godine. Sav novac će biti, kako kažu, usmeren ka izgradnji novih garaža i parking mesta.

 

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

2 KOMENTARI

  1. Mogli bi i malo vece parkinge da naprave, vozila vise nisu dimenzija kao 80ih…

  2. Upravo, mogli bi više parking mesta da naprave, pogotovo u Beogradu.

Leave a Reply