NASLOVNA / HOT / Najlepša Alfa Romeo Spider? [Galerija]

Najlepša Alfa Romeo Spider? [Galerija]

Bugarski dizajnerski studio Vilner je predstavio svoju viziju ulepšanog Alfa Romeo Spider baziranom na Brera modelu. Ovaj projekat je nazvan Alfa Spider Fibra de Carbono Rosso by Vilner i moramo priznati da u ovakvom izdanju Alfa Romeo Spider izgleda fantastično. Spolja nema nekih specijalnih izmena, jer su felne i poneki logo jedine modifikacije koje mogu da se vide. Pritom, moramo da priznamo da nam crne felne, ne idu posebno dobro uz ostatak automobila.

alfa_romeo_spider_by_vilner_jan_2016_7

Sa druge strane, enterijer je izmenjen na impresivan način, a to je ono što Vilner studio najbolje radi. Enterijer sada izgleda drastično bolje, jer je dobio elemente od ugljeničnih vlakana i kevlara koji se ističu na centralnoj konzoli i volanu, ali i kožu, bele šavove i Cherry Purple Red sigurnosne pojaseve. Takođe, izuzetno nam se dopada detalj u vidu različitih sedišta za vozača i suvozača koji pritom postaje sve popularniji.

alfa_romeo_spider_by_vilner_jan_2016_6

alfa_romeo_spider_by_vilner_jan_2016_5

alfa_romeo_spider_by_vilner_jan_2016_4

alfa_romeo_spider_by_vilner_jan_2016_3

Verovatno najmanje bitno je šta se nalazi ispod haube kada imate ovako lep automobil, ali ćemo ipak reći. Reč je o JTDM agregatu zapremine 2.4 litra, koji raspolaže sa 250 KS i 420 Nm obrtnog momenta.

alfa_romeo_spider_by_vilner_jan_2016_2

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply