NASLOVNA / VESTI / Najbolja reklama za Golf ikada

Najbolja reklama za Golf ikada

I u Volkswagenu znaju da naprave originalnu reklamu koja će vas dobro nasmejati i izazvati simpatije.

golf reklama

U najnovijoj reklami za još jednom unapređenu ponudu Golfa iz Volkswagena žele da nam kažu da su u ponudu opreme uvrstili jedan dosta značajan bezbednosni sistem. A koliko je taj sistem bitan, ali i da zaista može da spasi živote putnika, u Volkswagenu su, umesto nabrajanja suvoparnih karakteristika, odlučili da pokažu zgodom iz života ljubitelja nešto energičnije muzike.

Pod pretpostavkom da možete zamisliti ovakvo društvo u novom Golfu iz kojeg trešti takav tip muzike, brzo ćete se uživeti u radnju. Vozač i suvozač su u zanosu u jednom trenutku udarili glavama i pali u nesvest. A od sletanja s puta spašava ih sistem Emergency Assist koji prepoznaje neaktivnost vozača i zaustavlja vozilo.

Sistem funkcioniše zajedno sa sistemom držanja vozila u kolovoznoj traci i adaptivnog tempomata pa trenutno predstavlja najviše od autonomnog ponašanja vozila što se na Golfu može očekivati. Bar do dolaska osme generacije koja je pred vratima i koja će biti bukvalno nakrcana modernim tehnologijama iz domena asistencije u vožnji.

Izvor: Index.hr

Pogledajte trailer za naš film “CARS – MEANING OF LIFE”

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

2 KOMENTARI

  1. Darko Kostic

    Ne kaže se za golfa, nego za golf. I tačka.

  2. I tačka mora na kraju, slažem se.

Leave a Reply