NASLOVNA / HOT / Mogući izgled Porsche Panamera za 2017

Mogući izgled Porsche Panamera za 2017

Nemački Auto Bild je nedavno objavio nezvanični render nove generacije Porsche Panamera modela za 2017. godinu. S obzirom na to da su se u poslednje vreme pojavljivale fotografije kamufliranih test modela, tako da su umetnici koji rade na renderu imali dobru inspiraciju. Stoga, ove slike deluju vrlo uverljivo, ako ni zbog čega drugog onda zbog odličnih proporcija koje su mogle da se prenesu od testnih modela.

porsche_panamera_2017_autobild_render_dec_2015_1

Dizajn će očigledno biti sličan aktuelnim Porsche modelima, tako da neće biti nikakvog revolucionarnog pomaka u dizajnu. Panamera bi trebalo da bude konstruisana na MSB platformi, što će rezultovati smanjenjem težine za oko 100 kilograma. Porsche Panamer II će odlikovati poboljšane performanse i manja potrošnja goriva, a biće dostupan i u hibridnoj verziji. Porsche će kod nove Panamere uvesti i nove V6 i V8 motore sa više snage i smanjenom potrošnjom. Porsche Panamera II iliti 2017MY će biti dostupan u prodaji u drugoj polovini 2016. godine i to verovatno bliže 2017. godini.

porsche_panamera_2017_autobild_render_dec_2015_2

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Anketa: Ko proizvodi najbolje pneumatike/gume?

Anketa: Ko proizvodi najbolje automobile?

Verujemo da među našim čitaocima ima dosta onih koji su promenili bar jedan automobil. Shodno …

Leave a Reply