NASLOVNA / VESTI / Modifikovani Chevy C-10 pickup iz ’67 za proslavu stogodišnjice kompanije

Modifikovani Chevy C-10 pickup iz ’67 za proslavu stogodišnjice kompanije

Chevy-C-10-1

Chevy je napravio veliki broj kamioneta za pun vek koliko postoji. Ipak, među svim tim draguljima, izabrali su baš ovaj C-10 iz 1967. da modifikuju u čast stogodišnjice postojanja kompanije.

C/K serija predstavljala je svojevremeno kičmu Chevy-jeve ponude punih četiri decenije. Nakon što je prva od četiri generacije predstavljena 1960. godine, druga je stigla 1967. sa modelom koji vidite.

Chevy-C-10-3

Malo je informacija objavljeno što se tiče detalja koji bi pratili ove fotografije, ali kao što može da se vidi, modifikovani kamionet ofarban je u istu tamnu nijansu plave kao i Centennial edicije njegovih naslednika.

Chevy-C-10-2

Automobil leži na kompletu alu točkova sa deset prečki, ima okrugle retrovizore, specijalne oznake i unutrašnjost čiji je tapacirung tako svetla nijansa sive da bi mogla da prođe bez problema kao bela. Čitav automobil deluje kao savršeno restauriran kamionet iz 1967., koji će svakako u najboljem svetlu predstavljati kompaniju u proslavama na Državnom sajmu Teksasa ovog meseca i na SEMA show-u.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply