NASLOVNA / VESTI / Mini Land Rover uskoro?

Mini Land Rover uskoro?

land rover

Bitka za mini SUV vozila izgleda da uzima maha, naime i Land Rover ima u planu da krene stopama konkurencije, kako bi se uzeo deo kolača ovog tržiša koje doživljava ekspanziju. Nime, Land Roverov direktor dizajna Gerry McGovern je za medije tokom sajma automobila u Parizu otkrio neke detalje vezane za buduću ponudu ovog brenda.

McGovern je između ostalog nagovestio da će porodica modela Discovery imati više članova nego do sada, što znači da će pored modela Discovery (nova generacija stiže 2016. godine) i Discovery Sport, gama biti proširena sa još jednim članom. Po svemu sudeći, radi se o vozilu manjem od tek promovisanog modela Discovery Sport, ali se to neće deiti tako brzo, već najverovatnije tek krajem ove decenije.

McGovern je takođe potvrdio i planove o novom modelu Range Rovera, čija ponuda trenutno obuhvata Evoque, Range Rover Sport i Range Rover. Za sada je poznato tek da novi Range Rover neće biti derivat nekog već postojećeg modela, a neće biti ni sedmosed ni “kupeovski” SUV model poput BMW-a X4 i X6.

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply