NASLOVNA / VESTI / Mercedes S klase Coupe odneo pobedu za Internet Auto Award 2014

Mercedes S klase Coupe odneo pobedu za Internet Auto Award 2014

Mercedes S klasa Coupe je ukupni pobednik glasanja širom Evrope za Internet Auto Award 2014. Kao rezultat toga, ovaj ekskluzivni model zaradio je titulu najboljeg automobila u Evropi.

Mercedes-Benz S 500 4MATIC Coupé Edition 1 (C 217) 2013

Čak 69 nova modela automobila predstavljenih tržištu u 2013. (zaključno do proleća 2014) bila su na listi velike onlajn ankete najvećeg evropskog automobilskog onlajn portala “AutoScout24”. Ukupno 191.363 onlajn korisnika u Belgiji, Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Holandiji, Austriji, Španiji i Švajcarskoj je glasalo za 12. Internet Auto Award, a izglasalo je novi Mercedes S klase Coupe za ukupnog pobednika.

 

mercedes

Glasače je najviše impresionirao dizajn, prefinjen sportski duh i avangardna tehnologija koja ponovo postavlja nove i izazive postojeće standarde. I ostali modeli iz game Mercedes-Benz zauzeli su visoke pozicije, poput Mercedesa CLA u Beligji i Španiji, kao i Mercedesa GLA u Švajcarskoj i Holandiji.

 

Izvor

Autor: Marko Vezmar

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

mercedes-benz-amg-clk-gtr-1998

Na prodaju Mercedes-Benz AMG CLK GTR iz 1998

Na RM Sotheby’s aukciji, koja će se krajem avgusta održati u Montereyu u SAD-u, novog …

2 KOMENTARI

  1. Zasluženo.

  2. Zadnja generacija Mečki je objasnila, dizajn na veoma zavidnom nivou, kvalitet neosporan.

Leave a Reply