NASLOVNA / KONCEPTI / Mazda CX-9 bi mogla ovako da izgleda

Mazda CX-9 bi mogla ovako da izgleda

Remco Meulendijk sa RM Designa je prikazao svoju viziju nadolazećeg Mazda CX-9 krosovera. Ovaj kombinacija SUV-a i krosovera najviše klase u ponudi Mazde bi trebala da bude predstavljena tokom SEMA sajma u Los Anđelesu. Japanska kompanija je predstavila “teaser” sliku, a momci sa RM Designa su iskoristi nju i ostale do sada poznate slike i informaicije da naprave render koji bi mogao da nam pokaže kako bi CX-9 mogao da izgleda.

All-new Mazda CX-9 three-row crossover to be introduced at L.A. Auto Show (PRNewsFoto/Mazda Motor Corporation)

Tokom avgusta je bilo nekoliko slika dobro zakamufliranih testnih modela, ali ćemo u Los Anđelesu videti finalnu verziju u punom sjaju. Ovaj model će upošljavati takozvanu KODO dizajnersku filozofiju i verovatno će imati dosta zajedničkog sa Koeru konceptom koji je prikazan na Frankfurtskom sajmu automobila.

mazda_cx9_render_1

Što se pogona tiče, Mazda kaže da će CX-9 imati celu paletu motora i da će biti izbora na pretek. Između ostalog, pominje se četovorcilindrični 2.5-litarski benzinac sa turbopunjačem, ali V6 atmosferac zapremine od čitavih 3.7-litara koji će verovanto biti najžedniji u ponudi. Detalje ćemo znati tek 17. novembra, tokom prvih dana SEMA događaja.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply