03/08/2020 10:26:35 PM
NASLOVNA / VESTI / LUKSUZ NA TOČKOVIMA: eleMMent Palazzo za najdublji džep!

LUKSUZ NA TOČKOVIMA: eleMMent Palazzo za najdublji džep!

Volite da putujete a veoma ste nostalgični za svojim domom,  evo odličnog načina da pomirite ove dve krajnosti!

 

1

 

U eri sve skupljih nekretnina, ali i cena prenoćišta u hotelima/motelima ukoliko negde putujete, izgleda da se kamp-prikolicama, ali i „samohodnim kućama na točkovima“ smeši bolja budućnost. Šalu na stranu, ali se namena ovih vozila definitivno proširila sa strogo „kamperske“ i na životnu, pa i poslovnu.

 

2

 

Naravno, komfor i ugođaj ne može se baš meriti sa kućom, barem kada su u pitanju neki osnovni, pristupačniji modeli. Oni, superluksuzni primerci, priča su za sebe!

 

3

 

Baš jedan takav stiže iz kompanije Marchi Mobile, koja u svojoj ponudi ima pravu „palatu na točkovima“, pod nazivom „eleMMent“, koja u skladu sa namenom, nosi oznaku „Palazzo“ („kuća na točkovima“), Viva (VIP prevoz) ili Visione u svojstvu specijalnog promo vozila, koje smo nedavno imali prilike i ovde da vidimo, kao „kamion zdravlja“ UNIQA.

 

4

 

Zavisno od pomenute namene, ovo vozilo opremljeno je i do osam LED TV uređaja, uz dva monitora u samoj kabini, iznad vozačkog mesta.

 

5

 

Pored toga, tu je i prvoklasni audio uređaj, neizbežni navigacioni sistem i konekcija za globalnu mrežu.

 

61b8aaf2dc

 

Ako izuzmemo tehničke uređaje, ova „vila“ bogato je opremljena i raznim drugim luksuznim stvarčicama, kao što je frižider sa ledomatom, roštilj, veliki kuhinjski sto, pa čak i tuš kabina sa integrisanim LED osvetljenjem kako bi ugođaj bio što bolji i originalniji.

 

82ff206bcf

 

Naravno, sve ovo ima i jedno „ali“, a pogađate, u pitanju je cena. Početna cena eleMMent vozila kreće od milion evra, a zavisno od želja i prohteva, penje se čak i do milion i po, ako baš želite da vašu „vilu na točkovima“ pretvorite u jedinstveno mesto za život, odmor ili rad!

 

90e9c109f9

 

708e5cd82d

 

6348011125

 

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

4 KOMENTARI

  1. Baš bi mi trebalo nešto ovako 😀

  2. Ovo sabija. 🙂

  3. Koliko “crnaca” treba oko nje da bi mirno spavao? :RpS_rolleyes:

  4. Svega mi prije bi kupio ovo za milion eura nego auto nekakav 😀

Leave a Reply