21/11/2019 11:20:00 AM
NASLOVNA / VESTI / Land Rover Discovery Sport na našem tržištu

Land Rover Discovery Sport na našem tržištu

Land Rover Discovery Sport je predstavljen na auto sajmu u Parizu prošle godine, a nedavno je stigao i na naše tržište. Luksuzni terenac predstavlja nešto ekonomičniju interpretaciju koncepta Discovery Vision. Reč je o predstavniku kompaktne SUV klase, a jedan od najvećih aduta Discovery Sport modela je to što postoji u verziji sa sedam sedišta.

Na čelu pogonskih agregata su 2.2 dizel motori sa 150 KS i 190 KS koji su povezani sa devetostepenim automatskim menjačem, uz očekivano prisutan 4×4 pogon.

land_rover_discoveri_u_srbiji_1

Kupcima u Srbiji na raspolaganju su četiri nivoa opreme, uz brojne dodatne opcije – panoramski krov, električno otvaranje prtljažnika, grejani upravljač, napredni sistem kamera “surround view” i “wade sensing” sistem sa senzorima u retrovizorima, koji obaveštava vozača o dubini vode kroz koju vozilo prolazi.

land_rover_discoveri_u_srbiji_2

land_rover_discoveri_u_srbiji_3

Poput ostalih vozila ovog proizvođača, Discovery Sport nudi savremene motore i kvalitetne terenske karakteristike. Prilagodljivost zahtevima kupaca u pogledu “off road” voznih karakteristika obezbeđena je velikim odstojanjem od zemlje koje iznosi 212 mm, u kombinaciji sa Terrain Response sistemom za terensku vožnju.

land_rover_discoveri_u_srbiji_4

PROČITAJ I OVO!

Da li je ralno da Michael Schumacher ovako izgleda sa 50 godina?

Mihael Šumaher je pre nešto više od pet godina – 29. decembra 2013. doživeo stravičnu …