NASLOVNA / VESTI / Lamborghini Veneno vredan 8 miliona evra

Lamborghini Veneno vredan 8 miliona evra

Lamborghini-Veneno-1

Evo prilike da kupite vrhunski Lamborghini Veneno, ali pod jednim uslovom: morate biti spremni da platite neverovatnih osam miliona evra, odnosno devet miliona i četiristo hiljada dolara.

Ovaj oglas za prodaju automobila pojavio se na Mobile sajtu, i u njegovom opisu stoji da je cena podložna pregovorima, tako da možemo pretpostaviti da bi dobrostojeći prodavac skinuo nekoliko stotina hiljada dolara sa nje, što za nas, obične smrtnike predstavlja pravo bogatstvo.

Lamborghini-Veneno-2

Model proizveden 2010. godine sa sivim završnim detaljima koji su sjajni kontrast crnom Alcantara enterijeru putničke kabine, ima samo 180 kilometara na satu. Prodavac tvrdi da ovaj model zapravo nikada nije vožen javnim putevima od njegove dostave, naglašavajući tako “retku priliku da posedujete jedan od najređih automobila koje je proizveo Lamborghini brend”.

Lamborghini-Veneno-3

Još jedan interesantan aspekt koji se mora uzeti u obzir ukoliko uopšte razmatrate kupovinu ovakvog čuda je činjenica da je ovaj oglas postavljen na najvećim nemačkim sajtovima za prodaju novih i polovnih automobila, ali se zapravo nalazi na Long Ajlendu, odnosno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pored toga, morate znati da su samo četiri jedinice Veneno Coupe modela ikada kreirane, pri čemu jedna od njih nikada nije napustila Sant’Agata ustanovu u Bolonji. Sva četiri modela u sebi sadrže 6.5 litarski V12 motor sa unutrašnjim sagorevanjem, koji proizvodi 740 konjskih snaga.

Lamborghini-Veneno-4

Činjenica je da je ovaj model pravi raritet i pravo blago za svakog imućnog kolekcionara, ali, da li ste svesni šta sve možete kupiti za novac koji se za njega traži? Nekoliko Bugatti Chirona, par novih Porshe, BMW, Audi ili Aston Martin modela praktično čekaju na ljude koji imaju toliko novca za trošak na raspolaganju. Sa druge strane, kupovina ovakvog automobila se može posmatrati kao investicija, jer će njegova nenormalna vrednost u budućnosti biti samo veća. U svakom slučaju, ko voli, nek izvoli.

Izvor: Autoexclusive.rs

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply