NASLOVNA / HOT / Lamborghini širi ponudu

Lamborghini širi ponudu

Lamborghini Centenario rasprodat pre nego što je predstavljen

Sledeće godine, kada na tržište stigne Urus, Lamborghini će po prvi put u svojoj istoriji mati ponudu koju će činiti tri modela, ali prema Stefanu Domenicaliu, Lamborghinijevom šefu, stado razjarenih bikova bi moglo dodatno da naraste.

U svom najnovijem intervjuu Motoringu, Domenicali je potvrdio da postoji mogućnost da se Huracanu, Aventadoru i pomenutom Urusu pridruži novi Lamborghini sportski model kompaktnijih dimenzija. Dodao je i da će konačna odluka o dodatnom proširenju ponude biti doneta tek nakon što se Urus pokaže kvalitetnim i uspešnim dodatkom trenutnoj ponudi.

Novi manji model bi bio konkurencija McLarenu 570S i očekivanom Ferrarijevom Dinu o kome se često mogu čuti razne glasine i sl. O njegovim tehničkim karakteristikama je za sada poznato tek to da bi se, po Domenicaliju, bazirao na novoj modularnoj platformi koju bi koristili naslednici Huracana i Avantadora. O pogonskom sklopu i snazi je za sada još uvek prerano govoriti, a isto važi i za potencijalno vreme lansiranja.

Izvor: Autonet.hr

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply