NASLOVNA / VESTI / Lamborghini Huracan Spyder stigao u prodaju [Galerija]

Lamborghini Huracan Spyder stigao u prodaju [Galerija]

Diler Lamborghini vozila u Vašingtonu je prikazao sliku novog Huracan Spyder modela ispred svoje zgrade. Lamborghini Huracan Spyder je svoju premijeru doživeo na sajmu automobila u Frankfurtu prošlog meseca, a izgleda da prvi primerci polako stižu u dilersku mrežu širom sveta, ali su se momci u Vašingtonu prvi pohvalili. Podsetimo se vizuelne razlike u odnosu na regularni Huracan se uglavnom svode na krovni pokrivač. Spyder ima pokretni mekani krov koji se podiže ili spušta u roku od 17 s, kada je automobil parkiran ili pri brzinama do 50 km/h.

huracan_spyder_stigao_u_washington_1

huracan_spyder_stigao_u_washington_2

Kupci će osim boje karoserije, moći da odaberu i jednu od tri nijanse platnenog pokrivača – krov može biti crn, braon ili crven. Lamborghini je automobil opremio sa dva štitnika od vetra, koji se mogu po potrebi postaviti ili ukloniti, kako bi smanjio uticaj bočnog strujanja vazduha i unapredio komfor u vožnji sa spuštenim krovom.

huracan_spyder_stigao_u_washington_3

huracan_spyder_stigao_u_washington_4

Huracan Spyder težak je 1.542 kg, pri čemu je odnos mase po osovinama (prednja/zadnja) 43:57. Pogonska snaga dobija se od poznatog 5.2 litarskog V10 motora sa 610 ks (449 kW) i 560 Nm (kao i kod verzije sa čvrstim krovom). Automobilu je potrebno 3,4 sekunde da iz stanja mirovanja stigne do 100 km/h, dok je maksimalna brzina 324 km/h. Isporuke počinju u proleće 2016, a Huracan Spyder će se prodavati po ceni od 186.450 EUR-a (plus ostali troškovi).

huracan_spyder_stigao_u_washington_5

huracan_spyder_stigao_u_washington_6

huracan_spyder_stigao_u_washington_7

huracan_spyder_stigao_u_washington_8

PROČITAJ I OVO!

ZaštojenemogućizvozFiat aLuRusiju?

Sudbina fabrike u Kragujevcu biće najverovatnije poznata 1. marta

Još uvek nema nikakvih konkretnih vesti iz Fiata, a ni Stellantisa u vezi sa statusom …

Leave a Reply