12/12/2018 11:03:23 AM
NASLOVNA / HOT / Kupac Range Rovera u Hrvatskoj u borbi protiv bahatog uvoznika

Kupac Range Rovera u Hrvatskoj u borbi protiv bahatog uvoznika

Kada kupite nov automobil i odvojite veliku sumu novca poslednje što želite su problemi i loše korisničko iskustvo. Jednostavno očekujete da novo vozilo bude rešenje, a ne uzrok problema. Međutim, jedan kupac novog Range Rover Sport modela nije imao tu sreću da mu kupovina novog vozila predstavlja olakšanje i uživanje.

range_rover_kontra_oglas_1

Naime, njega su zvanični distributer i servis oterali do krajnjih granica strpljenja, da je ovaj vozač dao oglas “umesto Land Rovera” zakupom cele stranice u novinama “Glas Slavonije” što ne sumnjamo nije bio jeftin način da se obračuna sa svojim “neprijateljem”. U svakom slučaju pogledajte oglas, a nesrećnom vlasniku Range Rover Sporta želimo da uskoro reši svoj problem.

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Anketa: Ko proizvodi najbolje pneumatike/gume?

Anketa: Ko proizvodi najbolje automobile?

Verujemo da među našim čitaocima ima dosta onih koji su promenili bar jedan automobil. Shodno …

Leave a Reply