NASLOVNA / KONCEPTI / Koncept Volga 2020 impresionirao Amerikance

Koncept Volga 2020 impresionirao Amerikance

Volga-2020-1

Američki mediji posvećeni automobilizmu, posebno CarScoops sa velikim oduševljenjem pišu o novom koncept automobilu Volga-2020 koji je osmislio dizajner Aleksandar Štorm.

U Sjedinjenim Američkim Državama automobili sa oznakom Volga smatraju se ostatkom prošlosti, vozilima velikih dimenzija koja su u prošlosti korišćena za prevoz visokorangiranih članova KPSS. U vreme njihove najveće popularnosti za običan svet bili su preskupi…Koncept automobil „Volga 2020“ razvio je Aleksandar Štorm koji je bio zadužen da oživi duh starih automobila Volga. Na prvi pogled autombil odlikuju „mišićave“ linije karoserije, kao i niski krov, svetleće diode dnevnog svetla, hromirani umeci i moćni kočioni diskovi, pišu američki mediji.

Volga-2020-2

Iz određenih uglova „Volga 2020“ podseća na savremene prvoklasne modele kompanija Genesis i Mercedes-Benz. Časopis CarScoops toliko je impresioniran dizajnom ovog koncept automobila da je na svom sajtu organizovao glasanje u kome se traži da čitaoci hipotetički uporede ovaj automobil sa luksuznim nemačkim, japanskim i južnokorejskim modelima, piše agencija Rambler.

Izvor: Ruska reč

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply