25/05/2020 12:41:14 AM
NASLOVNA / VESTI / Konačno novi “Grid”

Konačno novi “Grid”

Za sve one koji ne uživaju u igricama koje im pružaju beskrajno “budženje” automobila i menjanje svakog detalja na kolima dolazi nastavak serijala koji je za prave ljubitelje trkanja, za one koji vole da ostave u prašini, sa po kojim ulubljenim branikom, sve svoje protivnike.

 

novi-grid-konacno-stize

 

 

 

Tokom protekle godine izašao je drugi nastavak u serijalu igrice “GRID” a sada dolazi treći deo koji će u nazivu nositi nastavak “Autosport”. Od izmena programeri obećavaju kameru iz kabine i 100 novih mapa uz 22 nove lokacije, što je gotovo duplo više od broja kojim je raspolagao “GRID2”.

Od igračkih modova na gejmerima će biti da izaberu između vožnje trkačkih automobila sa “otvorenim” točkovima, trka izdržljivosti, takmičenja u driftovanju a tu je čak i ulično trkanje. Nadamo se da “GRID” ni ovoga puta neće razočariti po pitanju kontrole automobila.

Čak i na običnoj tastaturi upravljanje i osećaj vožnje je u ovoj igrici sjajan. Jasno je da ne može da se meri sa pravim simulatorima ali je veoma verodostojna kopija. Igrica će biti dostupna na PC platformi i starijim verzijama Xbox360 i PlayStation3, a 24. jun je označen kao dan objavljivanja.

 

 

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply