15/08/2020 10:32:02 PM
NASLOVNA / VESTI / Koliko košta polovan LaFerrari?

Koliko košta polovan LaFerrari?

Nov je koštao preko milion dolara, a znali smo da će i vremenom njegova cena samo da raste. Dve godine nakon lansiranja LaFerrarija, jedan od vlasnika iz SAD već je odlučio da ga proda i pokuša da na njemu zaradi milione.

la_ferrari_2

Vlasnici Ferrarija LaFerrari spadaju u grupu odabranih s obzirom da je ovaj model proizveden u svega 499 primeraka. Kompanija je dodatno otežala nabavku zainteresovanim kupcima uvođenjem strogih kriterijuma. Na primer, automobil su mogli da kupe samo najveći kolekcionari i bogati ljubitelji Ferrarija koji su u svojoj garaži već imali 5 vozila tog proizvođača.

la_ferrari_1

Međutim, ekskluzivitet posedovanja modela kao što je LaFerrari garantovao je u budućnosti lepu zaradu onima koji se u nekom trenutku odluče da ga prodaju. Dok većina ponosnih vlasnika uživa u vožnji ili samo u posmatranju i lickanju svog automobila, jedan od njih odlučio je da dođe do brze zarade – ovaj prodavac za svoj crni LaFerrari traži čak 5.000.000 dolara!

la_ferrari

U oglasu na sajtu Naples Motorsports je navedeno da je auto prešao svega 325 km, kao i da je to jedini primerak u ponudi na severnoameričkom tržištu, čini se da je cena koja je 4 puta viša od početne previsoka.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …