NASLOVNA / HOT / Koliko će da košta Alfa Romeo Giulia QV?

Koliko će da košta Alfa Romeo Giulia QV?

Alfa Romeo je na frankfurtskom auto-salonu predstavio top verziju svoje nove limuzine i saopštio da će se Giulia QV (Quadrifoglio Verde) u Italiji prodavati po ceni od 79.000 evra. Ako ste pomislili da je to previše, podsećamo vas da je Giulia QV opremljena šestocilindarskim 3.0 litarskim turbo-punjenim benzincem koji proizvodi 510 ks i 600 Nm.

alfa_romeo_giulia_vs_159_9

Automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,9 s i razvija maksimalnih 307 km/h. Iako se očekivalo da će Alfa Romeo u Frankfurtu predstaviti i slabije i jeftinije verzije ovog modela, po svemu sudeći posetioci će moći samo da vide najskuplju, Quadrifoglio Verde, varijantu.

alfa_romeo_giulia_vs_159_94

Proizvođač je otkrio da Giulia QV ima masu od 1.524 kg i da je na Nirburgringu postigla rezultat 7 minuta 39 sekundi. U Frankfurtu su izloženi primerci u nekoliko boja: Competizione Red, Trofeo White, Vulcano Black, Vesuvio Grey i Montecarlo Blue, a svi automobili imaju raskošnu unutrašnjost, presvučenu kožom i Alcantaraom. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde u prodajne salone stiže u četvrtom kvartalu 2015.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply