NASLOVNA / VESTI / Kia i ove godine partner Australian Open turnira

Kia i ove godine partner Australian Open turnira

Kia je već od 2002. godine partner otvorenog prvenstva Australije (Australian Open), čime se sve više afirmiše kao brend s dokazanim vrhunskim kvalitetom, koji biraju pobednici i jedan je od vodećih automobilskih proizvođača na svetu. I ove godine će glavni sponzor turnira Australian Open biti korporacija Kia Motors, koja s nestrpljenjem očekuje svoju ključnu ulogu u podršci sportistima i promociji tenisa širom sveta sa svojim brojnim aktivnostima na i uz terene.

horizontal full colour(main version)

Kia Motors je već od prvog dana sponzorstva Australian Opena odgovorna za pružanje vrhunskih usluga prevoza. Svake godine organizatorima je tokom trajanja turnira na raspolaganju više od 100 vozila Kia, koja omogućuju siguran i udoban prevoz ne samo najvećih imena svetskog tenisa nego i uglednih gostiju, zvaničnika i predstavnika medija.

kia_australian_open_2016_partner_4

Pored toga Kia u samom središtu događanja, od 1988. godine je to Melbourne Park, ina najpopularnijim predelima Melbournea izlaže svoje najnovije modele, čime međunarodnoj publici iz čitavog sveta predstavlja svoja najnovija tehnološka dostignuća i vrhunski dizajn.

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 15: Rafael Nadal of Spain serves during a practice session ahead of the 2015 Australian Open at Melbourne Park on January 15, 2015 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)

Osim brojnih zabavnih i interaktivnih igara, koje Kia organizuje za ljubitelje tenisa u Melbourne Parku, potrebno je spomenuti i dugogodišnju nagradnu igru Kia Lucky Drive to Australia. U toj nagradnoj igri, koja je u novembru i decembru organizovana u izabranim zemljama (među njima je bila i Srbija) teniski fanovi su se borili za zaista vrednu glavnu nagradu – put u Australiju za dve osobe na gledanje polufinalnih dvoboja, što je nesumnjivo nezaboravno iskustvo za svakog dobitnika, koji može sa sobom povesti još jednu osobu po svom izboru.

GV of Action during the 2011 KIA Amateur Australia at University of Johannesburg © Muzi Ntombela/BackpagePix

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …

Leave a Reply