NASLOVNA / VESTI / Kanjozoku – priča o Japanskim uličnim trkačima

Kanjozoku – priča o Japanskim uličnim trkačima

Ako ste mislili da evroplanji imaju jaku trkačku kulturu, onda niste čuli ua Kanjozoku. pogledajte prilog o ovim izuzetnim ljubiteljima automobila.

 

 

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

2 KOMENTARI

  1. Dokle god su odgovorni prema sebi i ostalim vozačima na ulicama, verni tradiciji i pravilima i čistog sportskog duha, ništa im ne bih zamerio… Shvatam da sigurno prave buku, krše saobraćajna pravila, ali dok to što rade rade odgovorno i po manje-više praznim bulevarima, neka im je, adrenalin je to, džaba život bez adrenalina s vremena na vreme…

  2. Realno, svaka zemlja bi trebala da ima legalizovanu i traku i sistem sa kojim klubovi ili institucije ljubitelja automobila uz određeni “fi” mogu da je koriste. Celu bi je izbrendirao i uzeo dodatnu kintu od vendora automobila i propratnih brendova auto materijala (ulje, gume itd). Svi bi na kraju dobili nešto. Ovako koliko god se oni trudili da ne ugrožavaju saobraćaj, jednog dana neko će napraviti propust i isti taj propust koštaće nekoga života. Zato ja ovo ne odobravam. Sve ok, druženje, tu smo zbog iste stvari, ali opet dokle god postoji verovatnoća da će neko biti ugrožen ja ovo ne bih podržavao.

Leave a Reply