NASLOVNA / VESTI / Kako ukrasti Ferrari od policije?

Kako ukrasti Ferrari od policije?

ukraden-Ferrari.od.policije

Kradljivci automobila ponekad mogu da budu toliko, hmmm interesantni, za javnost kada počine neku od gluposti po kojima će verovatno biti zapamćeni do kraja života. Jedan takav slučaj zabeležen je u Kaliforniji gde je policija tokom vožnje Ferrari 458 Spider-a zaustavila gospodina pod imenom Earnie Kuke (39 godina), jer je automobil bio na poternici-potrazi kao ukraden, što na kraju i jeste bio.

Ceo priča počela je prošlog meseca, a priča ne bi bila toliko interesantna da „pametni lopov“ nije juče uhvaćen za krađu automobila, ali pogađajte kojeg? „Pametnica“ je ni manje ni više ponovo ukrao isti Ferrari po drugi put, ponovićemo u trajanju od dve nedelje.

Prvi put kad je ukrao pomenuti Ferrari nije bio uhvaćen, uspeo je da pobegne, gde je isti automobil ostavio na ulici napušten. Policija kako nije mogla da dođe do vlasnika ostavlja na svom parkingu pomenuti automobil. Međutim „hrabri“ kradljivac ne posustaje i pogađajte gde ga drugi put krade? Pogodili ste, krade ga u dvorištu policijske stanice!

Nakon 5 dana uživanja u vožnji, Kuke je uhvaćen i priveden. Policiji je poznat od ranije za slične radnje.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …