NASLOVNA / VESTI / Kako prodati polovni auto sa stilom

Kako prodati polovni auto sa stilom

Ako ste kreativni i posedujete odgovarajuće reklamne veštine, vaš stari automobil možete ponuditi na prodaju na način koji je dugačiji od uobičajenog.

 

polovni-automobil-sa-stilom

U oglasima za prodaju polovnih automobila često nailazimo na fraze kao što su “prvi vlasnik”, “garažiran”, “u odličnom stanju”, “očuvan”…

 

Jedna australijska marketinška agencija iskoristila je ove stereotipe kako bi napravila reklamni video za prodaju polovnjaka starog 15 godina.

 

Vlasnik automobila pokušaće kroz jednominutni video klip da vas ubedi da kupite njegovu Holden Barinu (australijsku verziju model Opel Corsa B) iz 1999:

 

 

Video je napravila grupa zaposlenih u markerinškoj agenciji Chimney Australia na čelu sa jednim od direktora, Dejvidom Džonsom, koji se pojavljuje u spotu kao vlasnik pomenute Barine.

 

Kakva su vaša iskustva sa prodajom polovnog automobila i da li ste koristili neke “trikove” da biste ga lakše prodali?

 

Izvor

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Jedan komentar

 1. Ja preterujem sto se tice stanja i ispravnosti kola. Nemam nikakav problem da ulozim koliko god treba u auto.
  Jedini problem je sto cesto menjam kola, pa kad saberem… Tesko mogu da se uklopim da prodam… Ali znam da uvek imam ispravan auto, pred put gledam samo pritisak u gumama, nista vise, sve ostalo se inace redovno kontrolise.

  Licno je gledam oglase ful fulllova; kao nov; povoljnoooooo

  Kada me prodavac slaze za 1 sitnicu i ja to primetim, nista mu ne verujem vise, necu svoj mozak da opterecujem da li me laze ili ne.

  Kad prodajem i kad mi kazu ima isto to mnogo jeftinije… Bravo, idi tamo kupi.

  Mi smo siromasna nacija, vozimo uglavnom ono sto u Evropi vise nece, izujemo se, pozajmimo za auto… Cak i tada kupovina kola je nesto naporno i stresno jer je 90% prevara.

Leave a Reply