NASLOVNA / HOT / Jaguar F-PACE u Srbiji od 46.990 EUR

Jaguar F-PACE u Srbiji od 46.990 EUR

Grand Motors je u Srbiji počeo sa prodajom novog modela F-PACE. Prvi Jaguar krosover britanskog proizvođača je od sada dostupan i kupcima u Srbiji po ceni od 46.990 evra. Ponuda na domaćem tržištu za početak obuhvata verzije sa 2.0 dizel agregatom od 180 KS sa ručnim šestostepenim ili automatskim osmostepenim menjačem, uz izbor pogona na zadnje ili na sva četiri točka (AWD). Alternativa je snažniji 3.0 litarski V6 dizel od čak 300 KS.

jaguar_f_pace_u_srbiji_feb_2016_1

F-PACE predstavlja prvi Jaguarov krosover i time otvara novo poglavlje u 80-godišnjoj bogatoj istoriji eminentne britanske marke. Atraktivni novitet se ističe pre svega dinamičnim dizajnom, naprednim tehnološkim rešenjima i autentičnim luksuzom. Čak 80 procenata karoserije izrađeno je od aluminijuma, što modelu F-PACE daje izuzetnu čvrstinu i masu svodi na minimum. Zahvaljujući tome, vozna dinamika doseže najviši nivo, uz efikasnu potrošnju.

jaguar_f_pace_u_srbiji_feb_2016_2

Luksuzna unutrašnjost nudi najviše prostora u klasi za kolena putnika na zadnjim sedištima, dok prtljažnik raspolaže sa impresivnih 650 litara zapremine. Prvoklasni materijali i intuitivni InControl multimedijalni sistem pretvaraju boravak u kabini u jedinstveno iskustvo. Sedišta mogu biti standardna, luksuzna ili sportska, presvučena reljefnom ili perforiranom kožom, elektropodesiva sa funkcijom memorije, grejačima i hlađenjem… Specifičnost unutrašnjem ambijentu daje i virtualna instrument tabla dijagonale 12.3 inča, koja dolazi isključivo u kombinaciji sa InControl Touch Pro sistemom i centralnim ekranom od 10.2 inča, a za vrhunski audio doživljaj zadužen je Meridian sistem ozvučenja.

jaguar_f_pace_u_srbiji_feb_2016_3

Na ponudu standardne opreme nadovezuje se podugačak spisak opcionala, što nagoveštava i podatak da kupci mogu da se opredele za jednu od čak 16 ponuđenih boja, a da su aluminijumski točkovi dostupni u rasponu od 18 do čak 22 inča.

jaguar_f_pace_u_srbiji_feb_2016_4

PROČITAJ I OVO!

Zabrana Euro 4 dizela od 1.oktobra

U današnja vremena je sve teže imati automobil sa dizel motorom starijeg datuma. S vremena …

Leave a Reply