NASLOVNA / VESTI / Ima se može se: Drugari mu slupali Zondu dva puta

Ima se može se: Drugari mu slupali Zondu dva puta

pagani-zonda-slupali-idioti

Geret Džons, poznati škotski magnat je veliki ljubitlelj supersportskih automobila, ali i po sveu sudeći “drugarčina” koga bi svaki čovek mogao samo da poželi. Naime, njegova Pagani “Zonda” pretrpela je veoma ozbiljne prepravke/popravke. Nakon kupovine “Zonde S”, Džons ju je pozajmio svojim prijateljima koji su je slupali pa je morao da je potpuno restaurira u zvaničnom servisu, međutim, ovih dana je ponovo ispao drug i pozajmio prijateljima svoj superautomobil – sa istim ishodom. Podesćanja radi ovaj automobil košta 1.5 miliona evra.

pagani-zonda-slupali-idioti-2

Nakon prve nesreće, moćna “zonda S” nije samo opravljena, već je unapređena u specijalnu “zondu GJ”, međutim, to nikako nije uticalo na očigledno loše umeće vožnje Džounsovih prijatelja koji sada ponosno mogu da kažu da su dva puta slupali superautomobil od 1.5 miliona evra.

U poslednjem slučaju, koji je preneo “Unilad”, “zonda” se kretala očiglednom većom brzinom od dozvoljene, a za naglo zaustavljanje je zaslužna ograda koja je svojom statičnom prirodom očigledno zbunila vozača superautomobila.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply