04/06/2020 10:55:47 PM
NASLOVNA / VESTI / Hyundai osvojio pet “Good Desing Awards”

Hyundai osvojio pet “Good Desing Awards”

Hyundai Motor je osvojio pet nagrada “Good Design Awards” i to za dizajn, pa je kao takav prepoznat kao brend koji kontinuirano ulaže i razvija svoju dizajnersku filozofiju. Hyundai je osvojio nagradu za hibridno vozilo Ioniq koje će biti premijerno predstavljeno naredne godine, novi Tucson, novu Elantru, kao i Santa Cruz koncept i umetničku instalaciju “Sculpture in Motion” (skulptura u pokretu).

hyundai_elantra_2015

“Petostruka pobeda na nagradama za dizajn ‘Good Design Awards’ ojačala je poziciju Hyundaija kao lidera u automobilskoj industriji kada je u pitanju dizajn, ne samo kod kovencionalnih vozila, nego i kod eko vozila, kao i ambicioznih dizajnerskih koncepta”, rekao jedan od glavnih ljudi u Hyundaijevom dizajnerskom centru, Buyung Lee.

Nagrade su dodeljene od strane internacionalnog žirija koji se sastoji od dizajnera, arhitekata i kulturoloških vođa u Njujorku. Ioniq je prepoznat po vodećoj aerodinamičnosti u klasi i uspešnim dizajnerskim detaljima. Svetska premijera Ioniqa će biti održana u januaru 2016. godine u Seulu. Novi Tucson je usvojio snažne proporcije i profil uglađenog i agilnog SUV vozila. Vozilo je duže, šire i ima prostraniju unutrašnjost i bolju udobnost. Svi dizajnerski dodaci čine Tucson atletskom, snažnom i upadljivom pojavom na putu.

hyundai_santa_cruz_2015

Takođe, žiri je prepoznao dizajn nove Elantre koja je konstruisana na proslavljenom dizajnu njenog prethodnog modela, koji pokazuje snagu svih Hyundaijevih kompaktnih vozila zajedno. Nova Elantra pokazuje novi izgled eksterijera i naglašava jednostavne, ali i snažne linije koje se protežu dužinom vozila. Detalji na vozilu pokazuju moderan, sportski i unapređeni stil.

hyundai_tucson_2015

Dalji komplimenti idu za koncept Santa Cruz koji je osvojio uspeh za interpretaciju korisnosti velikog prostora za novu generaciju kupaca. Poslednje, ali ne manje važno, Hyundaijeva filozofija dizajna je realizovana na inovativan način putem umetničke instalacije “Sculpture in Motion”. Forma ove skulpture izgleda kao stvarni talas, te kao takav slavi slobodu fluidnih pokreta i asocira nas na vezu između pokreta i vozila, prirode i automobila.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply