10/05/2021 12:22:47 AM
NASLOVNA / KONCEPTI / Honda predstila novi SUV sa sedam sedišta

Honda predstila novi SUV sa sedam sedišta

Tokom internacionalnog auto sajma u Indoneziji, Honda je predstavila svoj novi protoip koji će nositi oznaku BR-V. Reč je o SUV-u sa sedam sedišta. Honda BR-V raspolaže sa tri reda sedišta i pogonjen je 1.5 litarskim i-VTEC benzinskim motorom koji je povezan sa šestobrzinskim manuelnim ili opcionim CVT menjačem.

honda_predstavila_novi_suv_br_v

Četvorocilindraš razvija 120 ks pri 6.600 o/min i maksimalni obrtni moment od 145 Nm, dostupan na 4.600 o/min. Honda BR-V oblikovana je u skladu sa aktuelnom gamom tog proizvođača, uz nešto konzervativniji dizajn spoljašnjosti. Na prednjem delu ističe se maska hladnjaka sa širokom metalik lajsnom koja vizuelno povezuje farove. Proizvođač je saopštio da će kupcima ponuditi stop svetla sa LED tehnologijom, krovne šine u svim paketima opreme i novodizajnirane 16 inčne alu felne.

Dimenzije vozila nisu objavljene, ali Honda navodi da je reč o vozilu koje će dominirati u svom segmentu po komforu i prostoru u kabini.Automobil je namenjen pre svega azijskom tržištu, a serijska verzija trebalo bi da stigne u prodajne salone početkom 2016.

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …