NASLOVNA / HOT / Grand Motors predstavlja osam Ford modela na BG Car Show

Grand Motors predstavlja osam Ford modela na BG Car Show

Kompanija Grand Motors predstaviće na DDOR BG CAR SHOW 05 čak osam modela Fordovih automobila. Biće izloženi Fiesta, Focus, C-Max, Mondeo i Kuga, a još tri modela Ford predstavlja premijerno – S-max, novi Ranger i Mustang. Specijalno za ovu priliku, a u saradnji sa S Leasingom, pripremljeno je beskamatno finansiranje na pet godina, bez skrivenih troškova. Rata za Fiestu je od 99 evra, a za Focus od 149 evra mesečno. Za ostale modele (C-max, Kuga, Mondeo, S-Max/Galaxy, komercijalni program…) kamatna stopa je snižena na 3,49 odsto, učešće može biti od 10 do 50 odsto, a period otplate je do 60 meseci.

Ovo je mogući izgled Renault Megane GrandTour

Takođe, u saradnji sa Findomestic bankom, kupcima će biti ponuđeni beskamatni krediti: za fiestu do 6.000 evra, focus i C-max do 9.000 evra, mondeo, S-max/galaxy i kugu do 10.000 evra. Period otplate je do 48 meseci, bez zaloga i bez obaveznog kasko osiguranja. Pored toga, u ponudi će biti Ford modeli dostupni uz fiksne dinarske lizing aranžmane na period od pet godina, što je naročito pogodno, jer iznos rate ne zavisi od kursa dinara prema evru.

Test: Ford Mustang GT 2016

Posebno promotivno iznenađenje su fantastične cene modela sa visokim paketima opreme, kao što su mondeo 2.0 TDCi powershift titanium, sa još mnogo opcionala preko ovog najvišeg paketa, sa touch screenom, po ceni koja je sa 36.000 evra snižena na 28.500 evra, a model kuga 2.0 TDCi 4×4 u istoj opremi umesto 38.000 evra imaće sajamsku cenu – 31.500 evra.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply